Reis je mee met Mellanie?

 

 

Jouw droom waar maken oftewel je hart volgen is het allerfijnste wat er is. Dit gun ik jou ook!


Mijn doel is om een kind te laten zijn wie hij of zij is. Dat een kind alles kan wensen wat hij wil en in alle vrijheid zijn hart kan volgen. Ik weet als geen ander hoe belangrijk dit is. Kinderen hebben ook dromen en deze dromen mogen ze visualiseren en uit laten komen.

Welke droom heb jij?


Hoe heerlijk zou het zijn dat ze vol kracht en geloof hun dromen waar maken. Unlimited denken en via het onderbewustzijn kunnen werken. Al kunnen kijken naar andere tijdslijnen en hun mooiste leven te leven.


Welke kinderen mag ik meenemen op deze droomreis?

 

Mellanie:

Toegankelijk

Mensgericht

Persoonlijk

Voelt veel aan 

en vanuit verbinding.


Verder ben ik 44 jaar, deskundig op verschillende vlakken en daarnaast ook veel werkervaring. Momenteel ook werkzaam bij de overheid, geef ik interieur adviezen en ben ik werkzaam als coach. Heb een coachopleiding gevolgd aan Windesheim in Zwolle en heb PABO gedaan. 

Heb zelf een droomrelatie met Lawrence,  twee prinsessen dochters (5 en 14 jr) en daarbij één die overleden is op 1 jarige leeftijd, waarin ik nog steeds positief in dit leven sta en ik hierdoor des te meer heb ervaren dat het belangrijk is je hart te volgen.

Woon in het Oosten van Nederland lekker in het groen, houdt van gekkigheid, kamperen, vrijheid en van de natuur. Heb zelf ook nog heel wat dromen waar te maken, hoe fijn is dat!


Ik ben super enthousiast om onze Quantumkidz mee te nemen op hun reis. En in deze reis gebeuren er wonderbaarlijke dingen.

Laat me weten als je mij als reisleider wil in je proces.Ik begeleid groepen in het Quantum Timeline jumpen op locatie


Lieve groet,

Mellanie


Vul het contact formulier in voor gedetailleerde informatie over mijn aanbod.