Leren is een avontuur!

Gepubliceerd op 26 maart 2024 om 16:37

Levenslessen

Eén van de centrale symbolen bij Quantumkidz is de levensboom. Deze boom staat symbool voor groei, verbondenheid en wijsheid. We moedigen kinderen aan om als een boom te groeien: stevig geworteld in wie ze zijn, flexibel in het meebewegen met veranderingen en vol vertrouwen in hun potentieel.
 
Levenslessen.

Wat had jij eigenlijk echt willen leren? En waarom is dat op school niet gelukt?)
 
Waarom beperken tot de traditionele schoolbanken? Leren is een avontuur, en de wereld is onze speeltuin!
Heb jij altijd al willen leren buiten de gebaande paden? Vraag je je af waarom we op school zo volgzaam moeten zijn?

Bij ons vind je de antwoorden én de ruimte om te groeien.
Ben jij een ouder of leerkracht die gelooft in zelfsturing en initiatiefrijk leren? Voel je de drang om zelf te bepalen wat, hoe, en wanneer er geleerd wordt? Dan is de Quantumkidz jouw plek! Wij bieden allerlei levenslessen aan. 


Wij geloven dat iedereen het recht heeft om zijn levensmissie te ontdekken en zijn talenten te ontwikkelen. Bij ons staat persoonlijke groei en zelfontplooiing centraal, voor jong én oud. Samen bouwen we aan een samenleving waarin vrijheid en eigenheid worden gekoesterd. Onze levenslessen zijn geschikt voor thuis én als buitenschoolse activiteit, vanaf ongeveer 7 jaar oud.
Durf jij de regie te pakken over jouw eigen leerproces? Kom dan leren bij de Quantumkidz, daar waar leren een avontuur is dat nooit stopt!
 
Als u meer wilt weten over Quantumkidz en hoe wij kinderen ondersteunen bij het manifesteren van hun dromen, nodigen we u uit om contact met ons op te nemen. U kunt ons bereiken via een privébericht (PB) op onze sociale media kanalen of door een e-mail te sturen naar Info@quantumkidz.nl. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van alle informatie die u nodig heeft.
 
Quantumkidz biedt kinderen/jongeren de mogelijkheid om zonder grenzen te dromen en de beste versie van zichzelf te worden. Door middel van activiteiten zoals meditatie, filosoferen met kinderen en levenslessen, helpen we hen bij het ontwikkelen van bewustzijn, persoonlijke groei en zelfvertrouwen. Wij geloven dat elk kind uniek is en een waardevolle bijdrage kan leveren aan de wereld. Neem contact met ons op voor meer informatie en laat uw kind meedoen aan dit inspirerende avontuur!


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.